Wie ben ik?

Goedendag, ik ben Sienna Miller en ik ben al 15 jaren een professioneel wedding planner. Om te komen waar ik ben gaat niet zomaar. Het heeft hard werken en heel veel tijd gekost om te komen op het professionele niveau waar ik me nu op bevindt.

Om te beginnen met dit beroep moet ten eerste heel goed geschoold zijn. Probeer in elk geval de middelbare school af te maken, dan ben je voor wat je ontwikkeling betreft op het juiste niveau. Verder moet je na je school opleiding ook nog instaat zijn om wat anderen workshops en trainingen te volgen op het gebied van event planning en speciaal huwelijks planning.

In mijn artikelen vindt je alles wat ik heb ervaren als wedding planner eerst als event planner. Het is een hele grote uitdaging om zulke events te organiseren maar het is de moeite waard. Ik heb alle plezier in me werk en ik werk nauw samen met de mensen voor wie ik deze events organiseer.

Als wedding planner ben je bijna 24 uur per dag bezig maar de adrenaline om een prachtig huwelijk neer te zetten is  een bekroning op je moeite an al je werk. Om er zeker van te zijn dat je het couple die gaat trouwen zoveel als mogelijk tevreden testellen is altijd een beetje moeilijk. Maar tenslotte hebben ze voor jou gekozen om hun speciale dag te organiseren.

Hou er rekening mee dat een weddingplanner heel actief en nauwkeurig te werk gaan. Je zal rekening moe ten houden met alle kleine details vanaf de vork en de lepel, de aankleding, de ceremonie, de uitnodigingen, de catering, de dranken, tot aan de bedankjes aan het einde van de avond wanneer de gasten vertrekken zijn allemaal voor jou rekening. Zorg ervoor dat je altijd een goed en vertrouwd team achter je hebt staan om je te helpen om deze zaken te realiseren.

Een maal je een succesvol huwelijk hebt  neergezet en het huwelijkspaar en de gasten super tevreden zijn, dan weet je dat je je werk uitstekend hebt gedaan.

Deze website hou ik bij om lekker te bloggen over van alles en nog wat.